Aanbieding!

Drenth verven Muurverf 5 ltr lichte kleur

105.20 68.38

Drenth verven Muurverf 5 ltr lichte kleur. Direct online kopen / bestellen bij Schildersbenodigdheden.net

Artikelnummer: 8713274036683 Categorieën: , Brand: Drenth verven

Beschrijving

Pastolex Super Reinigbaar Mat is een zeer goed reinigbare extra matte muurverf, voor een optimale binnenafwerking. Perfect voor het schilderen van muren waar een extreem goede reiniging van de muren gewenst is, denk bijvoorbeeld aan een keuken maar ook voor in de woonkamer of in de gang.
Pastolex Super reinigbare muurverf
Zeer goed reinigbaar
Schrobvast klasse 1
Glanst niet op
Optimaal dekkend
Intensief belastbaar
Toepasbaar op vrijwel elke ondergrond
Beste reinigbare muurverf
De Pastolex super reinigbaar mat is een van de best reinigbare muurverven in zijn soort. Bovendien is deze muurverf ook nog eens super voordelig en heeft een hoog rendement. Voor de mooiste en beste reinigbare muurverf gebruik je Pastolex Super reinigbaar mat.
Pastolex Super Reinigbaar Mat
Pastolex Super Reinigbaar Mat is eenvoudig reinigbaar met water en een spons of doek zonder dat dit storende vlekken of “glanzende” plekken achterlaat. Hierdoor is Pastolex Super Reinigbaar Mat breed inzetbaar op o.a. beton, steen, gipsplaat, pleisterwerk etc. in intensief belaste ruimtes zoals woonkamers, gangen en keukens en als eindlaag over glasweefsel. Ook uitermate geschikt voor het afwerken van ruimtes die periodiek gereinigd worden zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen en horecagelegenheden.
Pastolex Super Reinigbaar Mat verwerken
De Pastolex Super Reinigbaar Mat is verwerkbaar met een kwast, verfroller of airless spuit. Voor het rollen op vlakke gladde ondergronden is de Profin grey verfroller uitermate geschikt.
✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Specificaties: 

Voorraad: 100
Levertijd: 1 – 2 werkdagen
Verzendkosten: 2.95

Extra informatie

Voorraad

Verzendkosten

EAN

8713274036683

Merk