Aanbieding!

Sikkens Hoogglans verf 0,5 ltr Sikkens Rubbol AZ kleur

22.81

Sikkens Hoogglans verf 0,5 ltr Sikkens Rubbol AZ kleur. Direct online kopen / bestellen bij Schildersbenodigdheden.net

Artikelnummer: 8711115333991 Categorieën: , Brand: Sikkens

Informatie

Sikkens Rubbol AZ hoogglans verf met een uitstekend glans en kleurbehoud en is prettig verwerkbare hoogglans verf. De hoge glansgraad van Sikkens Rubbol AZ blijft lang behouden door de uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Sikkens Rubbol verfsytemen bewijst dat al jaren. Het object krijgt met dit product een fraai glanzende toplaag.
Sikkens Rubbol AZ voor op hout en staal
Sikkens Rubbol AZ is zeer geschikt voor het hoogglans afwerken van uw houtwerk-, staal en kunststof buiten (voor aanbrengen dient u wel eerst een geschikte primer of grondverf aan te brengen).
Folder Sikkens Rubbol plus
Sikkens Rubbol AZ hoogglans voor buiten 
De Sikkens Rubbol AZis een zeer mooie hoogglans verf voor buiten, voor op kozijnen, deuren en ramen. Andere Sikkens hoogglans verven voor buiten zijn.
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol SB
Sikkens Rubbol Finura High Gloss
Sikkens Rubbol Express High Gloss
Sikkens Rubbol AZ
De Sikkens Rubbol AZ wordt buiten het meest gebruikt in RAL 9010 of RAL 9001 in combinatie met een donkere kleur bijvoorbeeld de Sikkens kleuren Q0.05.10 of N0.15.10. Uiteraard is de Sikkens Rubbol AZ in heel veel kleuren te maken, waardoor u een zeer uitgebreide kleurkeuze heeft.
Welke grondverf gebruik je onder Sikkens Rubbol AZ
Wil je het meest uit Sikkens Rubbol AZ halen qua glans en zit er een bestaande verflaag op het houtwerk? Gebruik dan Sikkens Rubbol Primer Extra als grond en voorlak en gebruik Sikkens Rubbol AZ als toplaag. Op kaal hout kan je, na eventuele noodzakelijke houtreparaties te hebben uitgevoerd, het beste minimaal één grondlaag Sikkens Rubbol Primer aanbrengen. Als laatste aflakken met Sikkens Rubbol AZ.

Specificaties: 

Voorraad: 100
Levertijd: 1 – 2 werkdagen
Verzendkosten: 2.95

Extra informatie

Voorraad

Verzendkosten

EAN

8711115333991

Merk