Woodcap Gereedschappen Condtrol XP2 Laser afstandmeter

Free!

Woodcap Gereedschappen Condtrol XP2 Laser afstandmeter. Direct online kopen / bestellen bij Schildersbenodigdheden.net

Artikelnummer: 4620752693655 Categorieën: , Brand: Woodcap

Beschrijving

De Condtrol laserinstrumenten zijn hoogwaardige laserinstrumenten met high-end specificaties voor mid-range prijzen. De Condtrol XP2 is een zeer krachtige laser met een zeer uitgebreid functiepakket en hoogwaardige componenten. En dat alles in een robuuste, stofdichte behuizing .
De XP2 Control laser afstandmeter is speciaal ontwikkeld voor zowel binnen-als buitengebruik. De ergonomische behuizing en siliconen toetsen maken de XP2 goed bedienbaar en garanderen een lange levensduur. Het zwart/rode display is uniek en leest prettig af. De nieuwe processor staat garant voor snelle metingen en berekeningen, wat nauwkeurigheid ten goede komt.
Eigenschappen Condtrol XP2 Laser Afstandsmeter
Meetbereik : 0.05 – 70 meter
Nauwkeurigheid : ± 1.5 mm
Gewicht : 83 gram
Voeding : 2 x AAA batterij
Afmetingen : 105 x 47 x 27 mm
Functies : Afmetingen, oppervlakte, inhoud, min/ max tracking, Pythagoras, optellen/ aftrekken, hellingshoek, schilderfunctie (vlakken optellen)
De XP2 beschikt over zeer veel praktische functies. Zo beschikt de meter onder andere over: Schildersfunctie – snelle wandoppervlakte berekening. Hellingsmeter – om snel hoeken te bepalen en indirect afstanden te meten. Tracking – ideaal voor het uitzetten van bijvoorbeeld rachelwerk.
✓ Snelle levering ✓ Uitgebreid assortiment ✓ Super voordelig

Specificaties: 

Voorraad: 100
Levertijd: 1 – 2 werkdagen
Verzendkosten: 2.95

Extra informatie

Voorraad

Verzendkosten

EAN

4620752693655

Merk